top of page

FAQ

1

Vad betyder det att AddCard får tillgång till bilder, video och kontakter?

Svar: Det betyder att du godkänner att bilder, video och kontakter du valt endast visas i AddCard. AddCard har ej tillgång till hela biblioteket i enheten eller enhetens telefonbok. ( Dessa funktioner har du möjlighet att aktivera och avaktivera när du vill i enhetens "Inställningar"

2

Jag avböjde platstjänster, hur aktiverar jag den funktionen?

Svar: För IOS gå till "Inställningar" välj AddCard och aktivera platstjänster. (Samma för åtkomst till "Kontakter" "Foto" och "Video")

3

Hur bjuder jag in kontakter till AddCard

Svar: I menyn hittar du en funktion som heter "Invite", där kan du skicka en inbjudan till enstaka kontakter eller hela din befintliga telefonbok genom att klicka på knappen "Invite contact". Du kan även skriva in ett telefonnummer manuellt i fältet "Phone number"

4

Hur utbyter jag kontaktuppgifter med någon som redan har AddCard?

Svar: Det kan du göra på olika sätt, antingen klickar du på sökfunktionen på sidan "Hem". Då söker AddCard efter befintliga användare inom den radien som du har angivit i "Settings".

Eller så kan du öppna QR-Koden där kan ni kan scanna den direkt från telefonerna eller om du sitter i ett möte på Teams så går det bra att scanna QR- koden via skärmen.

Du kan även skicka en kontaktförfrågan till någon som du hittat i "AddCard Network" genom att gå in på den personens AddCard och sedan klicka på knappen"Add contact"

5

Kan jag ta bort en kontakt som jag har lagt till en gång redan?

Svar: Ja det kan du. Då går du in på den kontaktens AddCard och längst ner finns en knapp som heter "Unlink"

Kontakta supporten
arrow&v

Tack för ditt meddelande!

bottom of page