top of page

OM ADDCARD

AddCard är ett Svenskt företag som grundades 2020, men den grundläggande idén startade redan 2012 och kommer från behovet av att enkelt kunna byta kontaktinformation med varandra och att ha en ständigt uppdaterad kontaktbok.

Ambitionen var att skapa en dynamisk kontaktbok som uppdateras varje gång någon ändrar en kontaktuppgift i sin egen profil, en applikation där du kan samla alla kontakter och dela alla dina kontaktuppgifter på ett ställe. 

Kontaktinformationen kan snabbt och smidigt delas mellan mobiltelefoner både i din geografiska närhet genom GPS, QR-kod och på distans genom att söka efter kontakter i AddCard´s användardatabas. (AddCard Network)

Genom AddCard Network kan du bygga upp ett nätverk av personer där du ständigt har de senaste uppdaterade kontaktuppgifterna.

AddCard är skapat för både privatpersoner och businesspersoner. Du kan enkelt välja vilka uppgifter du vill dela och du kan även skicka en inbjudan till personer i din befintliga telefonbok i telefonen oavsett om du använder Iphone eller Android.

Skillnaden mellan din ordinarie telefonbok och AddCard är att din ordinarie telefonbok är statisk där du måste hantera andras kontaktuppgifter. Och om en av dina kontakter byter kontaktuppgifter utan att tala om för dig så har du i och med det inaktuella kontaktuppgifter till den personen. Hur många sådana kontakter har du egentligen i din ordinarie telefonbok?

I AddCard som är dynamisk hanterar du bara din egna profil med dina egna kontaktuppgifter.

När sedan du eller någon annan ändrat en kontakt uppgift och sparat den uppdateras genast de nya kontaktuppgifterna för alla kontakter som du har i din kontaktbok i AddCard.

Dynamiskt och enkelt!

MISSION

Att skapa ett globalt nätverk med kontakter där du kan bygga en kontaktbok som är dynamisk och ständigt uppdaterad. Ett socialt nätverk där du enkelt kan söka efter personer både i din geografiska närhet (GPS) och på distans i AddCard Network.

VISION

Vår vision är att bli en standard för alla mobilanvändare över hela världen när det kommer till att utbyta kontaktuppgifter och hålla dem uppdaterade.

bottom of page