top of page

The Full Story

About

Grundläggande idén kommer från behovet av att enkelt kunna byta kontaktinformation med varandra och kunna samla dessa data på ett ställe. Detta var grundtanken och utgångspunkten för applikationen "AddCard". Skaparna av AddCard-applikationen var trötta på det faktum att kontaktinformation ofta lagrades på olika platser, t.ex. viss information i adresslistan på mobiltelefonen, viss kontaktinformation i brevlådan, annan kontaktinformation lagrades på Facebook, WhatsApp, analoga visitkort och så vidare. Idag gör smartphones det möjligt att snabbt och enkelt utbyta information med varandra med funktioner som Bluetooth, QR-kod, gps-positionering etc. Vår ambition var att skapa en dynamisk kontaktbok som uppdateras varje gång någon ändrar en kontaktuppgift, en applikation där du kan samla alla kontakter och dela all din kontaktinformation på ett ställe. Med enkel åtkomst kan kontaktinformationen snabbt och smidigt delas mellan mobiltelefoner både i din geografiska närhet genom GPS och på distans genom den användardatabas som skapas.

Using Mobile Phones

Mission

Vår ambition är att skapa en applikation där du kan samla och dela all din kontaktinformation på ett ställe. Med enkel åtkomst kan kontaktinformationen snabbt och smidigt delas mellan mobiltelefoner både i din geografiska närhet och på distans genom.

Fotgängare från en Ariel View

Vision

Vår vision är att bli en standard för alla mobilanvändare över hela världen när det kommer till att utbyta kontaktuppgifter och hålla dem uppdaterade.

Fotgängare från en Ariel View
bottom of page